Werken schuttershof

Werken schuttershof

Nieuwbouw tuinbouw

Werken schuttershof

Werken aan nieuwe serre

Afbraakwerken schuttershof

Projectdag SAFER INTERNETDAY

5 februari was er een projectdag rond veiligheid op het internet in samenwerking met het MAI en het VKO. De leerlingen kregen in de voormiddag workshops van leerlingen van het VKO en van de politie van AMO. In de namiddag konden de leerlingen kiezen tussen voetbal, film en gamen. Het was een leuke dag.

Skiklassen 2016

Getuigenis oud-leerling HL: Jonas Sablon

Jonas Sablon heeft zijn volledige secundaire schoolloopbaan bij ons met vrucht doorlopen, van het observatiejaar tot het ABO- jaar.

Na het observatiejaar koos hij voor de opleiding hoeklasser. Alle stages heeft hij bij Vandevelde Beton gedaan, waar hij meteen na het afstuderen een vast contract aangeboden kreeg. Jonas is dus een echt een ‘crack in zijn vak’ geworden en werkt er al sinds juli 2013 als lasser !

Ook heeft hij op sportief vlak zijn weg gevonden, als wielrenner en als loper waar hij in beide sporten al knappe prestaties heeft neergezet! Zo heeft hij met meester Jurgen onder andere de 10 miles van Antwerpen gelopen.

Getuigenis oud-leerling LG: Steven Slachmuyder

Mijn hele secundaire schoolloopbaan heb ik afgewerkt in ’t Shoolhuis te Opwijk, in de opleiding “Loodgieter sanitair”. Ik ben in juni 2008 afgestudeerd. Sindsdien werk ik bij bij De Mars Danny ‘BVBA centrale verwarming, sanitair enalternatieve energie’. Wij doen vooral vervangingen van verwarmingsketels, renovaties, onderhoud van de verwarming, depannages en af en toe nieuwbouw. Ik ben zeer tevreden dat ik bij deze firma mijn ervaring mag opdoen. Er is een goede werksfeer en toffe collega’s. Ons bedrijfsmotto luidt dan ook “Degelijk afwerken met degelijke materialen”.

Hier enkele foto’s van mijn afgewerkte projecten !